LOREDO SRL este lider de piata pe segmentul mic si mijlociu de produse si utilaje agricole.

Cu o vechime de peste 20 de ani in acest domeniu, ne-am inceput activitatea in cea mai mare regiune viticola a Romaniei si anume in Vrancea (sudul regiunii Moldova).

 

In aceasta zona detinem o retea de magazine si o echipa de peste 20 de specialisti in vanzari si service, fiind principalul furnizor de produse si utilaje agricole in aceasta regiune.

Suntem cunoscuti pe piata producatorilor de vin din Romania, avand o retea de peste 30 de distribuitori si o echipa de vanzari dedicata acestora. De asemenea, sprijinim dezvoltarea pietei producatorilor sucurilor din fructe si cea a producatorilor de bere.

 

LOREDO SRL va pune la dispozitie cele mai eficiente metode de filtrare a vinului. Filtrarea vinului este etapa de vinificatie ce da vinului aspectul si gustul dorit. In functie de procesul tehnologic dorit si de de aspectul si gustul vinului, consultantii nostri va pot recomanda filtrul de vin potrivit dumneavoastra.

Gama noastra de filtre de vin ROVER este perfecta atat pentru crame cat si pentru utilizatorii semiprofesionisti. Filtrele cu placi ROVER filtreaza vinul cu ajutorul unei electropompe si a placilor filtrante. Placile filtrante sunt niste placi de carton filtrant special pentru filtrarea lichidelor, in special al vinului.

O caracteristica foarte importanta a filtrului   de vin ROVER si a placilor filtrante este ca nu schimba gustul sau culoare vinului. Placile filtrante au grade de filtrare diferite: grosiere, fine si extrafine (sterile). In functie de gradul de incarcare al vinului filtrul de vin ROVER poate fi adaptat cu placi filtrante grosiere, placi filtrante fine sau placi filtrante extrafine (sterile) pentru vinurile gata de imbuteliere.

O alta metoda de filtrare este filtrarea cu pamant filtrant (kieselghur). Filtrul cu pamant filtrant (kieselghur) este preferat de producatorii mari de vin, pamantul filtrant fiind agentul cu ajutorul caruia impuritatile din vin sunt retinute si depuse pe discurile filtrului cu pamant filtrant.

Pentru filtrarea vinului de calitate superioare se recomanda filtrarea cu ajutorul unui filtru cu cartusi filtrante. Filtrele cu cartuse filtrante permit sterilizarea vinului pentru o capacitate de 1000-3000 l/h, iar cartusele filtrante sunt foarte durabile, schimbarea lor fiind recomandata de 2-3 ori pe an.

Aveti o intrebare? Sau o idee?

+40 729 943 918

clienti@loredo.ro